ANS Blog - A Nap Szenzációja!

ans a nap szenzacioja


  A Nap Szenzációja - ANS Blog

Lezárult az Otthon Melege Program


Az Otthon Melege Programot a múlt héten függesztették fel, amelynek keretében 794,1 millió forintos keretösszegű alprogramban a háztartások vissza nem térítendő, állami támogatással, 30-40 ezer forinttal csökkentett vételáron szerezhetnek be új, magas energiahatékonyságú hűtőt vagy fagyasztót – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.


A minisztérium 2014 decemberében két alkalommal is megemelte a forráskeretet (előbb 60 millió, majd további 107 millió forinttal) és 5000 forinttal növelte az egyes támogatások összegét. Ennek köszönhetően közel 23 000 háztartás szerezhet be új hűtő- vagy fagyasztó-berendezést a fent említett csökkentett vételáron.

A beérkezett pályázatok a benyújtás sorrendjében kerülnek feldolgozásra, és várhatóan 2015. március végéig le is zárul a folyamat. A pályázó az elfogadásáról vagy kizárásáról minden esetben értesítést kap. Eddig már 15 812 pályázó kaphatta meg az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek energia megtakarítást eredményező cseréjére vonatkozó támogatói okiratot. A nyertes pályázók listája régiós bontásban a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. holnapján érhető el.


Legújabb híreink

Keresés