ANS Blog - A Nap Szenzációja!

Hiba
  • Hiba történt a modul betöltése közben: MySQL server has gone away SQL=SELECT m.id, m.title, m.module, m.position, m.content, m.showtitle, m.params, mm.menuid FROM a1mjn_modules AS m LEFT JOIN a1mjn_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id LEFT JOIN a1mjn_extensions AS e ON e.element = m.module AND e.client_id = m.client_id WHERE m.published = 1 AND e.enabled = 1 AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2020-02-18 03:00:54') AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2020-02-18 03:00:54') AND m.access IN (1,1) AND m.client_id = 0 AND (mm.menuid = 116 OR mm.menuid <= 0) ORDER BY m.position, m.ordering

Lehet mégsem vált be az Aegon Hitel?


Az Aegon Hitel Zrt leállította az új hitelkérelmek befogadását. A bizonytalan piaci helyzet és a kereslet visszaesése, valamint a már meglévő hitelek magas kockázata miatt függesztették fel a szolgáltatást. A lakossági hitelek iránti érdeklődés és szerződéskötés visszaesése, a piaci helyzet romlása miatt valamint a magas kockázat végett az Aegon igazgatótanácsa úgy döntött, hogy nem ad több forrást a hitelezési tevékenységekhez. Úgy néz ki, hogy április 1-jétől nem tudni meddig, az új hitelek kihelyezését felfüggesztik.


A hírnek semmi előjele és nyoma nem volt az Aegon honlapján, így az alkusz valamilyen más forrásból tudott tájékozódni. A mostani ügyfelekre nem lesz hatással a változás. A többi üzletág nem lesz megzavarva, így ugyan olyan folyamatos lehet a procedúrák menete, mint eddig. Az Aegon az egyik olyan hitelintézet, melynek terveit a gazdasági válság felülírta, de még mindig helyeztek ki hiteleket a ma napig. Az biztos, hogy az elmúlt időszakokban vezetőváltások következtek be a társaságnál, az is lehet, hogy ennek a következménye a mostani döntés, lehet, még sem vált be az Aegon Hitel?

Az Aegon sorsa tehát így alakult, nem fognak több hitelt április kezdetével kihelyezni, talán a jövőben még lesz rá precedens és azok az ügyfelek akik felvettek volna hitelt később még igénybe tudják majd venni.