ANS Blog - A Nap Szenzációja!

ans a nap szenzacioja


  A Nap Szenzációja - ANS Blog

Lehet mégsem vált be az Aegon Hitel?


Az Aegon Hitel Zrt leállította az új hitelkérelmek befogadását. A bizonytalan piaci helyzet és a kereslet visszaesése, valamint a már meglévő hitelek magas kockázata miatt függesztették fel a szolgáltatást. A lakossági hitelek iránti érdeklődés és szerződéskötés visszaesése, a piaci helyzet romlása miatt valamint a magas kockázat végett az Aegon igazgatótanácsa úgy döntött, hogy nem ad több forrást a hitelezési tevékenységekhez. Úgy néz ki, hogy április 1-jétől nem tudni meddig, az új hitelek kihelyezését felfüggesztik.


A hírnek semmi előjele és nyoma nem volt az Aegon honlapján, így az alkusz valamilyen más forrásból tudott tájékozódni. A mostani ügyfelekre nem lesz hatással a változás. A többi üzletág nem lesz megzavarva, így ugyan olyan folyamatos lehet a procedúrák menete, mint eddig. Az Aegon az egyik olyan hitelintézet, melynek terveit a gazdasági válság felülírta, de még mindig helyeztek ki hiteleket a ma napig. Az biztos, hogy az elmúlt időszakokban vezetőváltások következtek be a társaságnál, az is lehet, hogy ennek a következménye a mostani döntés, lehet, még sem vált be az Aegon Hitel?

Az Aegon sorsa tehát így alakult, nem fognak több hitelt április kezdetével kihelyezni, talán a jövőben még lesz rá precedens és azok az ügyfelek akik felvettek volna hitelt később még igénybe tudják majd venni.


Legújabb híreink

Keresés