ANS Blog - A Nap Szenzációja!

ans a nap szenzacioja


  A Nap Szenzációja - ANS Blog

Garanciális lakás átalakítás és felújítás egyben


Legyen szó teljes körű, vagy akár részleges lakásfelújításról is, mi partnerek lehetünk ebben az elképzelésében. Cégünk fő szempontja a minőségi munkálatok végzése. Vállalunk többek között: szobafestést, mázolást, vakolást, burkolást, villanyszerelést, vízszerelést, gázszerelést, fűtésszerelést, gipszkartonozást, és ezen kívül még számtalan munkafolyamatot, melyek csak egy lakásfelújítás vagy lakásépítés során közbejöhet. Kérje kötelezettségmentes árajánlatunkat, illetve helyszíni felmérésünket.

Cégünk már több mint 30 éve van jelen a piacon, így ez idő alatt komoly szakmai tapasztalatra tettünk szert, melyet igazolja az, hogy ügyfélkörünk folyamatosan bővül és a már meglévő ügyfeleinktől is folyamatos megbízásokat kapunk, ők már nem szeretnék rajtunk kívül másra bízni a házzal kapcsolatos munkákat. És Ön? Kételkedik a szavainkban? Mérje fel ez esetben a piacot és biztosítjuk, hogy mi leszünk Önök számára a legjobb megoldás!

Garanciális raktárberendezés olcsón


Ha raktárát szeretné átláthatóan berendezni, akkor hívjanak minket! Egy raktár felépítésénél fontos az alapos vizsgálat, hogy milyen adottságokkal is rendelkezik a terület, hiszen ez alapkövetelménye a tökéletes működéshez. Raktáron belül számos helységnek kell megfelelő helyet biztosítani, mivel található áru átadására és átvételére szükséges terület, csomagolásra illetve áru összekészítésére alkalmas terület, javítóműhelyek, géptermek és ezen kívül irodák és szociális helységek.

Duguláselhárítás mosogatóban


A duguláselhárítás folyamatáról a legtöbb esetben mindenkinek a háztartása jut az eszébe. Pedig a dugulás egyik legkellemetlenebb folyamata, mely a mosogatóban alakul ki és ez nem csak a háztartásokat érintheti. Az üzemi konyhák, az éttermek és kifőzdék mindegyike rendkívüli veszélynek van kitéve. Éppen ezért lényeges, hogy a dugulások kialakulásának megelőzésére minden területen nagy figyelmet fordítson mindenki. Érdemes az említett konyhai helyszíneken sokkal nagyobb figyelmet fordítani a megfelelő karbantartásra illetve a dugulás megelőzésére. A konyhai dugulások kialakulásáért a zsíros anyagok letapadása és a konyhai apró szennyeződések a felelősek.

Buszkölcsönzés olcsón - Minőség és garancia!


Nekünk és cégünknek köszönhetően, akár buszbérléséről vagy kölcsönzéséről is van szó, a lehető legjobb helyen jár. Ha kirándulni vagy nyaralni szeretne esetleg több vagy kevesebb fővel együtt és mindezt szeretné megfizethető áron elérni, akkor válasszon minket! Megfizethető áraink mellett még garanciát is biztosítunk.

Lezárult az Otthon Melege Program


Az Otthon Melege Programot a múlt héten függesztették fel, amelynek keretében 794,1 millió forintos keretösszegű alprogramban a háztartások vissza nem térítendő, állami támogatással, 30-40 ezer forinttal csökkentett vételáron szerezhetnek be új, magas energiahatékonyságú hűtőt vagy fagyasztót – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Akinek nincs kötelezője vagy műszaki vizsgája, nem tankolhat majd?


Nagy Britannia az egyedi megoldások országa. Sok, a világon máshol nem előforduló ötleteket alkalmaznak, méghozzá életvitel szerűen. Az új tervek szerint pedig ez a folyamat nem látszik megszűnni. A terv pedig a következő:


Legújabb híreink

Keresés