ANS Blog - A Nap Szenzációja!

ans a nap szenzacioja


  A Nap Szenzációja - ANS Blog

Garanciális lakás átalakítás és felújítás egyben


Legyen szó teljes körű, vagy akár részleges lakásfelújításról is, mi partnerek lehetünk ebben az elképzelésében. Cégünk fő szempontja a minőségi munkálatok végzése. Vállalunk többek között: szobafestést, mázolást, vakolást, burkolást, villanyszerelést, vízszerelést, gázszerelést, fűtésszerelést, gipszkartonozást, és ezen kívül még számtalan munkafolyamatot, melyek csak egy lakásfelújítás vagy lakásépítés során közbejöhet. Kérje kötelezettségmentes árajánlatunkat, illetve helyszíni felmérésünket.

Cégünk már több mint 30 éve van jelen a piacon, így ez idő alatt komoly szakmai tapasztalatra tettünk szert, melyet igazolja az, hogy ügyfélkörünk folyamatosan bővül és a már meglévő ügyfeleinktől is folyamatos megbízásokat kapunk, ők már nem szeretnék rajtunk kívül másra bízni a házzal kapcsolatos munkákat. És Ön? Kételkedik a szavainkban? Mérje fel ez esetben a piacot és biztosítjuk, hogy mi leszünk Önök számára a legjobb megoldás!


Árainkat a piaci árak alatt határoztuk meg éppen azért, mert a mai világban mi pontosan tudjuk jól azt, hogy minden egyes forintnak megvan a maga helye. Így ami költségeket mi elkérünk, azt látni fogja a saját szemével, hogy az Ön lakására költöttük teljes egészében. Ingyenes tud szolgáltatásokat igénybe venni tőlünk. Ha elnyertük bizalmát és felkeresnek minket, akkor mi kimegyünk munkatársainkkal a helyszínre és végzünk egy állapotfelmérést. Ezután teszünk Önöknek egy árajánlatot is, figyelembe véve azokat, hogy ingatlanuk milyen állapotban van illetve hogy mi az, amit Önök elterveztek a felújítás során. Ez még semmilyen kötelezettséggel vagy szolgáltatási díjjal nem jár!

Minden területen remek szakemberekkel rendelkezünk, akik már több évtizede a szakmájukban dolgoznak. Ha igényli és elfogadja, akkor a munka folyamán akár hasznos tippekkel, információkkal illetve tanácsokkal is ellátják Önöket, hogy minél precízebben tudjanak majd vigyázni lakásuk szép új külsőjére vagy épp belsőjére. Hogy milyen munkákat vállalunk el? Íme: teljes vagy részleges felújítás, - teljes átalakítás, - gipszkartonozás, - festés, - tisztasági festés, - mázolás, - tapétázás, - padozatkészítés, - szigetelés, - burkoló munka, - vízszerelés, - villanyszerelés, - gázszerelés, - fűtésszerelés, - ácsmunka, - asztalos munka, - kőműves munka. Ám ezek még mind csak töredéke egy lakásfelújítás illetve egy házépítés során fellelhető munkafolyamatoknak.

Egy lakásfelújítás a legjobb alkalom, hogy a rothadó ablak- illetve ajtókeretek vagy a parketta évek óta halogatott helyreállítását is végre elvégezzük. A korhadás keletkezhet nedvesség vagy akár szárazság hatására egyaránt. A hátterében általában a nem megfelelő szellőztetés vagy épp a rossz szigetelés állhat. Érdemes még idejében lépni, amíg javításokkal orvosolható a probléma és elkerülhető a korhadt keretek cseréje. Ha hámlani kezd a festék, elszíneződik a fa vagy épp már megjelennek a gombák is,akkor ezek egyértelmű jelek a káros folyamatok megindulására. Bármilyen munkát is szeretne elvégeztetni lakásán vagy házán, mindezt olcsón, hívjanak minket bizalommal! Mi a munkánkra több éven át tartó garanciát is vállalunk!


Legújabb híreink

Keresés