ANS Blog - A Nap Szenzációja!

ans a nap szenzacioja


  A Nap Szenzációja - ANS Blog

Duguláselhárítás mosogatóban


A duguláselhárítás folyamatáról a legtöbb esetben mindenkinek a háztartása jut az eszébe. Pedig a dugulás egyik legkellemetlenebb folyamata, mely a mosogatóban alakul ki és ez nem csak a háztartásokat érintheti. Az üzemi konyhák, az éttermek és kifőzdék mindegyike rendkívüli veszélynek van kitéve. Éppen ezért lényeges, hogy a dugulások kialakulásának megelőzésére minden területen nagy figyelmet fordítson mindenki. Érdemes az említett konyhai helyszíneken sokkal nagyobb figyelmet fordítani a megfelelő karbantartásra illetve a dugulás megelőzésére. A konyhai dugulások kialakulásáért a zsíros anyagok letapadása és a konyhai apró szennyeződések a felelősek.


A konyha az egyik legkényesebb terület, ha a dugulásról beszélünk. A konyhai feldolgozás következtében a lefolyó rendszerbe belekerülő feldolgozásból visszamaradt alapanyagok rendkívüli kellemetlenségeket okozhatnak. Érdemes a konyhában nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy mi az ami a lefolyórendszerekbe belekerülhet. A gondos odafigyelés rendkívül sok későbbi kellemetlenségtől óvhatja meg. A lefolyó rendszer előtt érdemes szűrőt használni, illetve nagyon fontos, hogy magát a lefolyó rendszert időről időre kitisztítsuk hatékony zsíroldóval. A zsíroldó kiválasztásánál figyelmesnek kell lennie, hiszen nem mindegy, hogy melyik területen melyik vegyszert alkalmazza. A vegyszerek alkalmazása előtt figyelmesen olvassa el a használati utasításokat, valamint a vegyszer tárolására vonatkozó leírásokat.

Amennyiben konyhát, kifőzdét, vagy éttermet üzemeltet vagy csak egyszerűen gondos háziasszony úgy érdemes a konyhai szennyeződésekre nagy figyelmet fordítani, mert ezzel rendkívül sok kellemetlenségtől mentesítheti önmagát. A folyamatos megelőzés és a megfelelő vegyszeres tisztítás segítségével elérheti, hogy a dugulás okozta kellemetlenséget elkerüli.


Legújabb híreink

Keresés