ANS Blog - A Nap Szenzációja!

ans a nap szenzacioja


  A Nap Szenzációja - ANS Blog

Buszkölcsönzés olcsón - Minőség és garancia!


Nekünk és cégünknek köszönhetően, akár buszbérléséről vagy kölcsönzéséről is van szó, a lehető legjobb helyen jár. Ha kirándulni vagy nyaralni szeretne esetleg több vagy kevesebb fővel együtt és mindezt szeretné megfizethető áron elérni, akkor válasszon minket! Megfizethető áraink mellett még garanciát is biztosítunk.


Egy megbízható és profi vállalat van a hátuk mögött, ami már több mint 20 éve a piacon van. Szolgáltatásaink az idő múlásával egyre bővül, így nem csak belföldi városokba vállaljuk csoportok szállítását, hanem már több mint 50 külföldi országba is egyaránt. Számunkra a csoportok létszáma sem okoz problémát, hiszen 27 eltérő befogadóképességű autóbusszal rendelkezünk, melyekkel a kényelmes és komfortos utazást tudjuk nyújtani Önöknek.

Akár a kisebbek számára is tudunk kényelmes buszokat biztosítani, legyen szó kirándulásról óvodások vagy iskolások részéről. A buszainkon található biztonsági övek pedig még a legkisebbeknek is kedvez. Legyen szó téli vagy nyári időszakról, válasszon minket! Ha sítúrára szeretnének menni akár egy céges program keretin belül, akkor mi vagyunk számukra a legjobb megoldás, statisztikai adatok alapján, télen főleg Olaszország illetve Ausztria áll a dobogó fokán.

Ezen kívül sportolók illetve egyesületek szállítását is vállaljuk, akár belföldi útról akár külföldi útról is legyen szó. A világot látni vágyó nyugdíjas korosztályt is szívesen várjuk, ha kisebb vagy nagyobb utazást egy autóbuszbérléssel vagy kölcsönzésével szeretnének megvalósítani. Óvodások, iskolások illetve cégek számára rendszeres transzfer járatokat is tudunk biztosítani.

Buszaink a modern kornak megfelelő felszereltséggel bírnak, melyek ezen kívül minden engedéllyel is rendelkeznek. Buszsofőrjeink pedig több éves tapasztalatot szereztek már járművezetés terén. Ne feledje! Ha szeretne megfizethető áron városnézésre vagy bel-, illetve külföldi körutazást tenni, béreljen vagy kölcsönözzön tőlünk buszt, melyre garanciát is vállalunk, amellett hogy olcsón hozzájuthatnak!


Legújabb híreink

Keresés