ANS Blog - A Nap Szenzációja!

ans a nap szenzacioja


  A Nap Szenzációja - ANS Blog

Akinek nincs kötelezője vagy műszaki vizsgája, nem tankolhat majd?


Nagy Britannia az egyedi megoldások országa. Sok, a világon máshol nem előforduló ötleteket alkalmaznak, méghozzá életvitel szerűen. Az új tervek szerint pedig ez a folyamat nem látszik megszűnni. A terv pedig a következő:


Több száz benzinkúton már működő kamera rendszer bevonásával és egy egyedi program fejlesztésével lehetővé kívánják tenni azt az ellenőrző rendszer működését, mely a gépjárművek rendszámát ellenőrzi, és akinek nincs érvényes kötelező biztosítás, vagy műszaki vizsga a járműjére, azokat a gépjármű tulajdonosokat nem szolgálnák ki a kutakon.

Az Angolok úgy gondolják, hogy az amúgy is a rendszám felismerésre használt ellenőrző rendszereket össze lehetne kötni a központi gépjármű nyilvántartási rendszerrel és már minden adott is a közlekedés biztonságosabbá tételéhez.

Az ötlet jónak mondható, így azt már nem csak a kitalálók valósítanák meg. A kérdés az, hogy ezt a megoldást a törvényt hozó képviselők megszavazzák e majd, illetve, hogy a rendszer integrációjára esetlegesen más országok is igényt tartanak majd.

További érdekességeket a biztosítások területéről itt olvashat!


Legújabb híreink

Keresés